Παράδοση μέσω courrier

Αποστολές πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα μέσω εξωτερικού συνεργάτη courier.

Οι αποστολές με courier εκτελούνται μόνο σε συγκεκριμένα προϊόντα, προϋπόθεση για την αποστολή προϊόντων με courier είναι τα προϊόντα να μην έχουν μεγάλο όγκο η βάρος.


Παράδοση μέσω Μεταφορική

Το κατάστημα MOKALISHOME συνεργάζεται μόνο με τις καλύτερες μεταφορικές πανελλαδικά.

Μονίμως ψάχνουμε συνεργάτες  οι οποίοι θα εξυπηρετήσουν φιλικά και με επαγγελματισμό τους πελάτες μας.

Για το κατάστημα MOKALISHOME δεν υπάρχει μεταφορική η οποία να είναι ένας μόνιμος συνεργάτης ασχέτως των υπηρεσιών που θα προσφέρει στον πελάτη μας, γιαυτό το λόγο ο πελάτης μας μπορεί να μένει ήσυχος γνωρίζοντας πως τα προϊόντα του είναι σε καλά χεριά.

Σε περίπτωση που θελήσετε να παραλάβετε μια συγκεκριμένη ημερομηνία μπορείτε να το κάνετε εύκολα διότι οι μεταφορικές με της οποίες συνεργαζόμαστε μπορούν να κρατήσουν το προϊόν σας στην μεταφορική για οσο χρειαστεί χωρίς να φοβάστε για την ακεραιότητα του προϊόντος σας.

Έχουμε ενα τεράστιο δίκτυο απο μεταφορικές εταιρίες το οποίο δίκτυο μονίμως διευρύνετε.

Οι χρεώσεις αναλόγως την περιοχή μπορεί να ποικίλουν. Ίσως χρειαστεί να σας καλέσουμε ώστε να σας ενημερώσουμε για κάποιες ιδιαιτερότητες της παράδοσης. Σε κάθε περίπτωση αυτο γίνεται άμεσα ώστε να γνωρίζετε και εσείς τις ιδιαιτερότητες απο την αρχή.

Ενημερώνουμε πως σε περίπτωση που η μεταφορική για κάποιο λόγο καθυστερήσει να κάνει την παράδοση στον πελάτη η έχει δρομολόγιο κάποιες συγκεκριμένες μέρες με αποτέλεσμα να καθυστερήσει να παραλάβει ο πελάτης το προϊόν δεν φέρουμε καμιά ευθύνη για την καθυστέρηση.


Παραλαβή από το κατάστημα

Όλα τα προιόντα μας μπορούν να παραληφθούν από το κατάστημα μας, χωρίς να υπάρχει επιπλέον χρέωση.